Heissan !
Ulkona ihana auringon paiste ja ihana ystävä nuoruusvuosien takaa kävi kylässä, tuntui ihanalle. Vaikka välissämme olikin vuosien taukoa ettemme olleet pitäneet yhteyksiä ja jutelleet niin nyt kun taasen tapasimme tuntui kun välissämme ei olisikaan ollut vuosien katkosta yhteyksissä. Vanhan ajan kyläilyt ja näkemiset on ihania, sitä arvostaa tänä päivänä eritavalla kuin ennen, koska nykyisin tietokone ja internet vie kaiken ajan ihmisiltä tai ainakin tuntuu siltä.
Itse arvostaa niin paljon ja tykkään ex-tempore vieraista <3
Elämässä pidän pienistä asioista jotka tuovat iloa elämääni. Itse olen sairastanut syntymästä saakka ja synnynnäinen sairaus on laukaissut lisää sairauksia hankaloittamaan elämääni. Sairastan synnynnäistä epilepsiaa, jonka rankka lääkitys on laukaissut minulle suolistosisäisiä sairauksia kuten diverdikkelit ja refluxin. Kävin liki kuolemaa vuonna 2000 lääkäreiden mokasta ja silloin nuo sairaudet löytyi, se rajoittaa elämääni ja syömisiäni aika paljon. No, tuosta meni aikaa tuli lääkeaine allergioita ja kilpirauhasen vajaatoiminta sairaus tuli ja sen lääkitys laukaisi minulle gluteeniherkkyyden joka myöhemmin muuttui keliakiaksi. Ja muita risanani olevia sairauksia on migreeni joka ajoittain muistuttaa olemassa olostaan, sekä keväisin alkaa allergia kausi joka tuo omat haasteensa. Myös hiadas aineenvaihdunta vaivani sai apua gluteenittomasta ruokavaliosta. Kolesterolikin vaivaa minua.
Eli ei elämästä haasteita puutu pahemmin, ne värittää sitä ja antaa haasteita. Vanhuus ei ole yksinäinen kun on liuta "kamuja" mukana menossa. Huumorilla pärjään sairauksieni kanssa ja en anna periksi niille. Isoin kiitos, annan puolisolleni ja lapsille että he tukee ja kuuntelee ja ottavat huomioon arjessa sairauteni ja ymmärtävät minua.
Tälläinen immeinen on Mizuh-blogin kirjoittajana elämä pähkinän kuoressa.

~Mizuh~
S%C3%84KIN%20T%C3%84%C3%84LL%C3%84.jpg